Post by KEIICHI OKINASHI on Aug 7, 2011 11:43:55 GMT -5
[atrb=border,0,true][atrb=cellspacing,0,true][atrb=style, background-color: #333333; padding: 5px; width: 210px, bTable][style=opacity: 0.7; background-color: #494949; padding: 4px;][/style] [style=font-family: Helvetica Neue; color: #cacaca; font-size: 25px; letter-spacing: 7px; text-align: center; font-weight: 100!important;]I DON'T MIND SPENDING EVERY DAY[/style] [style=background-color: #494949; padding: 5px; font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: #cacaca; text-align: justify;]Lorem own yo' sizzle amet, mammasay mammasa mamma oo sa dizzle elit. Nullam shizzle my nizzle crocodizzle check it out, ghetto shut the shizzle up, dang rizzle, gravida vizzle, funky fresh. Shizzle my nizzle crocodizzle brizzle tortizzle. Sed eros. Fusce at crunk dapibizzle turpis ma nizzle sure. Maurizzle pellentesque nibh et turpis. Fo shizzle my nizzle izzle check it out. Pellentesque you son of a bizzle shizznit we gonna chung. In hizzle you son of a bizzle platea dictumst. Fo ass. Funky fresh tellizzle urna, pretizzle da bomb, shut the shizzle up ac, shizznit ma nizzle, mofo. Shiznit suscipit. Integer sempizzle velit crazy purizzle.tellus lorem, pulvinar izzle, shit egizzle, vehicula the bizzle, diam. Etizzle phat break it down a sem rizzle sheezy. Nizzle interdum magna izzle eros commodo da bomb. Etizzle shit fermentum ligula. Morbi fo. Maecenizzle fo shizzle my nizzle check it out izzle dolizzle crackalackin auctor. Integer sagittis viverra urna. We gonna chung sollicitudizzle massa rizzle crackalackin. Morbi yo mamma ligula fo shizzle mofo. Nizzle yippiyo enizzle fo shizzle arcu. Pimpin' socizzle i saw beyonces tizzles and my pizzle went crizzle check it out izzle magnizzle dis parturient crunk, nascetizzle ridiculizzle mizzle. Vestibulum ante ipsum primis faucibus brizzle luctus et ultricizzle posuere crackalackin The bizzle; Sizzle shizzlin dizzle nulla quis shit ornare aliquizzle. Fo shizzle euismizzle erizzle. Praesent volutpizzle accumsizzle things. Praesent fo shizzle my nizzle dui, adipiscing vitae, gangsta sizzle, rizzle izzle, ante. Etizzle stuff bibendizzle the bizzle. Rizzle izzle elizzle the bizzle augue fo shizzle laorizzle. Shizzlin dizzle its fo rizzle augue. Vivamus sagittis. Praesent gangster lacizzle fo shizzle my shizz posuere dope. Bizzle izzle shizzle my nizzle crocodizzle a crunk tincidunt mollizzle. Integizzle shit. Nizzle scelerisque. Bling bling magna shizzlin dizzle, boom shackalack vitae, porttitor izzle, imperdiet pimpin', . Integizzle commodo sodalizzle fizzle. Etiam sollicitudin tristique sem. Fizzle mi erizzle, izzle, pellentesque vel, ultricies in, nibh. Fusce erizzle maurizzle, facilisizzle eu, crazy eu, aliquizzle check it out, ma nizzle. Phat sheezy risizzle, hizzle molestie, i'm in the shizzle shiznit, blandit get down get down amet, phat. Ass gravida stuff nizzle fo shizzle. Proin hizzle. Etiam phat. Donec pot mi a erizzle shizznit vehicula. Shizznit shizzlin dizzle dope. Sure hizzle est id lacizzle. Dizzle a ipsizzle vitae urna euismod we gonna chung. Integizzle shiz risizzle. Ass lobortizzle fo shizzle mah nizzle fo rizzle, mah home g-dizzle check it out rizzle. Morbi eget sizzle. Shizzle my nizzle crocodizzle eu da bomb izzle magna shiz lobortis. Shizzle my nizzle crocodizzle phat, arcu non pimpin' gizzle, nisl away shiz break yo neck, yall, cursizzle tellivizzle mi bizzle sizzle amizzle est. Shit sheezy. Vestibulum ante shut the shizzle up shizzle my nizzle crocodizzle izzle faucibizzle da bomb luctizzle et ultricizzle ma nizzle cubilia Curae; Vestibulizzle vehicula, stuff laoreet tincidunt hizzle, risizzle lorem the bizzle yo, a fermentum urna da bomb rizzle nibh. Dizzle shizzlin dizzle gangster at nulla. Phasellizzle accumsizzle. You son of a bizzle socizzle crackalackin penatibizzle magnizzle nizzle fo shizzle my nizzle crunk, nascetizzle ridiculizzle mammasay mammasa mamma oo sa. Shiz izzle boom shackalack dang ma nizzle ultricizzle congue. Donizzle fizzle funky fresh.[/style] [style=font-family: Helvetica Neue; color: #cacaca; font-size: 25px; letter-spacing: 5px; text-align: center; font-weight: 100!important;]OUT ON THE CORNER IN THE POURING RAIN![/style] |